Relevante links

1. TOP: Header

Als begin van elke pagina kun je kiezen uit verschillende header-opties: Zo is er een header-afbeelding of een smallere achtergrondkleur, waar optioneel een inhoudsopgave bij getoond kan worden.

2. BODY: Flexibele content

De rest is als een mozaiek waarin je je creativiteit kwijt kunt! Je krijgt een set van ca. 10-12 verschillende content-elementen ter beschikking die je naar believen kunt toevoegen en organiseren. Mis je er eentje? Dan maken we die bij!

3. Instructie

Je krijgt standaard 60 minuten instructie waarin je met het systeem leert werken, maar als je wel eens iets gepost hebt op Facebook of Linkedin, ga je je er wel in redden, maar we blijven beschikbaar voor extra ondersteuning.

Het toevoegen, verwijderen en rangschikken van content-blokken is super-eenvoudig. Je kiest het content-blok uit het menu en de rest is een invul-oefening. Je heb verschillende typen content-blokken ter beschikking en op verzoek kunnen we er altijd een maatwerk element bijmaken. Standaard heb je de beschikking over tenminste 11 verschillende content-blokken.

Ga naar de website van Andre Rieu

Met behulp van een automatische inhoudsopgave ervaren je bezoekers nog meer gebruiksgemak terwijl je er zelf nauwelijks iets voor hoeft te doen. Je hoeft slechts een labelnaam op- te geven en de inhoudsopgave wordt gevuld met automatische links. En wil je ‘m op een bepaalde pagina juist weglaten? Met één enkele muisklik schakel je ‘m even gemakkelijk uit!

Genoeg gezien?

Nooit meer 'relevante' artikelen die niet relevant zijn.
Je klikt in een paar handelingen naar een overzicht met zelf uitgekozen publicaties.

Meer artikelen

Met je eigen maatwerk introductie-teksten standaard formulieren aanroepen óf je eigen maatwerk-formulier.
Met een paar muiskliks is het gepiept.

    Persoonsgegevens worden uitsluitend gebruikt voor het gevraagde contact.